قیمت کابینت چطور محاسبه می گردد؟
نوشته شده توسط : بهداد مهر

بسیار ساده است . یک ضریب برای این موضوع وجود دارد . ضریب کابینت زمینی ۶۰٪ و ضریب کابینت هوایی ۴۰٪ می باشد . یعنی اگر قیمت یک متر کابینت 5۰۰ تومان باشد قیمت کابینت زمینی 5۰۰ ضرب در ۶۰ درصد می شود 30۰ تومان در نتیجه قیمت هر متر کابینت هوایی 200 تومان می باشد .

         البته ضریب 40% برای کابینت هوایی به ارتفاع 70 است. اگر ارتفاع کابینت هوایی بیش از 70 سانتیمتر باشد, به ازای هر سانتیمتر 1%  ضریب آن نیز افزایش می یابد. برای مثال ضریب کابینت هوایی به ارتفاع 80 سانتیمتر 50%  و همچنین ضریب کابینت هوایی به ارتفاع 90 سانتیمتر 60%  محاسبه خواهد شد.

 

لازم به ذکر است که قیمت هر متر اوپن با اینکه کابینت زمینی محسوب می گردد ۱۰۰٪ می باشد که علت این امر داشتن نما از دو طرف می باشد.

ج) قیمت نماها

اغلب چهارچوب خالی کابینت (یونیت) را سفید می سازند که علت های زیادی دارد که یکی از علل آن پاکیزه بودن است چون رنگ سفید کثافات را بهتر نشان می دهد و در تمیز بودن کابینت کمک می کند دومین علل نور دهی کابینت می باشد وقتی درب کابینت را باز می کنید رنگ سفید نور بیرون را منعکس می کند و درون کابینت روشن تر می شود ولی استفاده در رنگ سفید یک ایراد دارد که از نمای بیرون مناطقی که کابینت تمام می شود رنگ سفید دیده می شود و نمای زیبایی ندارد برای همین از رنگ درب کابینت یا یک رنگ دیگر آن منطقه را می پوشانند . نماها قیمت های متفاوت دارند و معمولا سلیقه ای عمل می شود. معمولا نمای کوچک ۱۰٪ ، نمای متوسط ۱۵٪،  و نمای بزرگ(مانند نمای دور ساید) ۲۵٪ محاسبه می گردد.  

د) قیمت صفحه خالی  

قیمت هر متر کابینت با صفحه رویه محاسبه می گردد حال این صفحه می تواند سنگ باشد ام دی اف باشد یا اچ دی اف باشد یا سالید سرفیس باشد . حال قسمتهایی هستند که کابینت خور نیست ولی صفحه قرار می گیرد مانند صفحه بالای ماشین لباسشویی یا ظرف شویی که قیمت صفحه بطور جداگانه محاسبه می شود .

ر) محاسبه قیمت کمد های ایستاده

کمد های ایستاده یا قدی که معمولا برای جای سبدهای ریلی یا جای مایکروفر یا فر ساخته می شود یکی از بحث برانگیز ترین در قیمت دهی می باشند ولی محاسبه آن بسیار ساده است هر کمد ایستاده مانند سه کابینت زمینی است که روی هم قرار گرفته است و در محاسبه قیمت آن طول کمد محاسبه گردیده و در سه ضرب می شود. مثلا اگر یک کمد ایستاده با طول ۵۰ و عمق ۵۵ و معمولا ارتفاع ۲۲۰ باشد برای محاسبه ۵۰ را در ۳ ضرب می کنیم در نتیجه 1.5 متر کابینت زمینی محاسبه می گردد.

دیگر سازه ها مانند بوفه ویترین یا طبقات نما:

                   هزینه ساخت ویترین های هوایی 60%  هزینه کل محاسبه می شود.

                   هزینه ساخت ویترین های رو صفحه ای80%  هزینه کل محاسبه می شود.

                   هزینه ساخت ویترین های قدی( ایستاده) 150% هزینه کل محاسبه می شود.

د) سایر هزینه ها

سایر سازه های سفارش داده شده به صورت توافقی محاسبه می شود. مثلا دستگیره های بالای 3 هزار تومان جداگانه و مابه التفاوت ان محاسبه میشود.  در پایان فاکتور نیز ممکن است10 تا  15% هزینه نصب و حمل اضافه  گردد.




:: برچسب‌ها: محاسبه قیمت کابینت، دکوراسیون مهر، اصفهان ، شهرکرد، کناف، کاغذ دیواری، پس وی سی، سقف کاذب، طراحی داخلی ,
:: بازدید از این مطلب : 535
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 آبان 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: